Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας: Παγκόσμια ημέρα αγάπης!!!


Φέτος, εν όψει της Παγκόσμιας ημέρας Τρίτης Ηλικίας,  αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μια ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων που μας είναι τόσο οικεία και τόσο αγαπητή αλλά και τόσο απαραίτητη...

Πριν όμως την επίσκεψη μιλήσαμε για τους δικούς μας παππούδες και γιαγιάδες και ζωγραφίσαμε όσα μας αρέσει να κάνουμε μαζί τους. Διαβάσαμε παραμύθια, παίξαμε με τη γιαγιά Αννούσκα που τόσες ιστορίες είχε να μας πει και μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον παππού της κυρίας Αναστασίας!

Στη συνέχεια ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες μας! Με άδεια χέρια δεν πάμε πουθενά και αυτό είναι μια βαθιά ανθρωποκεντρική στάση ζωής. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα μεγάλο βιβλίο με τις ζωγραφιές μας και ατομικά κουτάκια που τα ζωγραφίσαμε μόνοι μας στα οποία βάλαμε ένα μικρό σοκολατάκι και μία καραμέλα. Είναι από τις λίγες φορές που το περιτύλιγμα είναι πιο σημαντικό από το περιεχόμενο!

Πώς και πώς την περιμέναμε αυτή τη μέρα που θα μπούμε στο μεγάλο λεωφορείο! Ο Μάριος μας το ζωγράφισε κι όλας! Την επόμενη φορά θα ζωγραφίσουμε και τον οδηγό μας, τον κ. Σταύρο Παπαδεράκη που τόσο πολύ μας φροντίζει! Τί τραγούδια, τί χαμόγελα και τί αγκαλιές να πρωτοθυμηθούμε από την επίσκεψη στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου! Δεν θέλαμε να φύγουμε και δεν ήθελαν να μας αφήσουν! Δώρα, κεράσματα, γέλια, ιστορίες, αινίγματα... ανθρώπινες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στην καρδιά...


Όλα αποτυπωμένα στα έργα μας! Πλούσια, χρωματιστά με πολλή πολλή αγάπη!






Αφίσες και δωράκια για τους δικούς μας παππούδες και γιαγιάδες... για τα χέρια αυτά που μεγάλωσαν πολλά εγγόνια... Τους ευχαριστούμε!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου