Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Μανούλα χρόνια πολλά!!!

Την πρώτη μέρα της επιστροφής μας στο σχολείο γιορτάσαμε την γιορτή της μητέρας που προηγήθηκε μια μέρα πριν. Δεν θα μπορούσαμε να την παραβλέψουμε, ειδικά αυτή τη στιγμή που οι μανούλες στάθηκαν βράχοι δίπλα στα παιδιά τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς την δύσκολη περίοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευση! 

Ο Λάκης Κοχυλάκης λοιπόν ήρθε με τα καλύτερα αειφόρα δώρα στο σχολείο μας! Μας έφερε κοχύλια μεγάλα και μικρά και μας προκάλεσε να βρει κάθε μανούλα (μεγάλο κοχύλι) το παιδάκι της (μικρό κοχύλι) που της μοιάζει! Έτσι κάναμε τις αντιστοιχίσεις επιλέγοντας το κοχύλι που άρεσε περισσότερο στον καθένα. Στη συνέχεια τα δύο κοχύλια παρέα με ένα μαργαριταράκι έγιναν ένα υπέροχο κολιέ για τις μανούλες μας γιατί για κάθε μανούλα το παιδί της είναι το πολύτιμο μαργαριτάρι της! Φυσικά δεν παραλείψαμε να γράψουμε στην κάρτα πόσο τις αγαπάμε αλλά και να τις ζωγραφίσουμε σε πλαίσιο και να τοποθετήσουμε πάνω σε αυτήν το κολιέ. 


Μια ακόμα δημιουργία ήταν η κατασκευή λουλουδιού καρδιάς, μια ιδιαίτερη κάρτα (γιατί για κάθε μανούλα το παιδί της είναι και το μοναδικό της λουλούδι) μέσα στην οποία καταγράψαμε το συναίσθημά μας για τη μανούλα μας.


Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου