Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

14/12: Παγκόσμια μέρα Αγάπης!

Στις 14/12 γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα αγάπης. Μια καλή ευκαιρία να παραμερίσουμε κάθε αρνητική όψη της ζωής και να ανασύρουμε στην επιφάνεια κάθε τί που αποπνέει αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.

Το πρώτο που κάναμε λοιπόν ήταν να μάθουμε ένα τραγούδι αγάπης για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στη νοηματική γλώσσα. Άλλωστε είμαστε εξοικειωμένοι μετά την επίσκεψη του κ. Ανδρέα Καλαϊτζάκη και μάλιστα εκείνος μας έμαθε τους στίχους. Το συναίσθημα υπέροχο... 


Η καλύτερη μέρα να αναρτηθεί η ταμπέλα του σχολείου μας που μόνο μηνύματα αγάπης φανερώνει...
και επίσης μια βοήθεια για το σκηνικό μας που παράλληλα θα είναι και η αίθουσα προβολών που τη μέρα της γιορτής θα εγκαινιάσουμε με προβολή των δράσεών μας.  Ευχαριστούμε τους μπαμπάδες του σχολείου μας!!!

Και ήρθε και η στιγμή της μεγάλης δράσης που οργανώσαμε εδώ και καιρό. Κλήθηκαν οι γονείς σε ένα εργαστήρι δημιουργίας παιχνιδιών με άχρηστα υλικά. Αρχικά δόθηκαν ιδέες και πλούσια υλικά.
και η δημιουργία ξεκίνησε! Μουσική, χαμόγελα, αλληλοβοήθεια και ένα κλίμα χαράς, αλληλεπίδρασης και αγάπης συνέβαλε στην όμορφη αυτή εμπειρία. 


Ένα σχολείο γεμάτο από γονείς και παιδιά που δουλεύουν με γνώμονα την αγάπη!



Με τόσο υπέροχες κατασκευές πώς να μην είμαστε χαρούμενοι!!! Τα παιχνίδια θα δοθούν σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Η παράδοση των δώρων θα είναι χαρά μας.... και φυσικά σύντομα θα αποφασίσουμε πού και πώς θα γίνει.

 Να αγαπάτε... είναι βάλσαμο για την ψυχή,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου