Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ (Ν. Καζαντζάκης)

Μετά από μιάμιση εβδομάδα όχι μόνο σπάσαμε τον πάγο, θρύψαλα τον κάναμε!!! 
Ας δούμε όμως πώς έγινε αυτό.
Ξεκινήσαμε με τον Αλκαίο, μια κούκλα μέσα στο μουσικό κουτί! Ο Αλκαίος μας βοήθησε κοιτάζοντας στον καθρέφτη του να συστηθούμε  στους συμμαθητές μας παρατηρώντας παράλληλα τον εαυτό μας. Στη συνέχεια κλείσαμε τα μάτια και με την αφή προσπαθήσαμε να μαντέψουμε ποιον έχουμε μπροστά μας!


Απλά αντικείμενα βοηθούν πολύ την ομάδα να λυθεί... μια μπάλα θαλάσσης μας πήγε παρακάτω στη γνωριμία. Καθώς έπαιζε μουσική η μπάλα προχωρούσε από χέρι σε χέρι και στο σταμάτημα όποιος την είχε καλούνταν να μας πει κάτι που αγαπάει... (από τη μαμά μας έως τα παγωτά!). Ένα κοχύλι μας ταξίδεψε σε όσα περάσαμε το καλοκαίρι, θάλασσα, βουτιές, καρπουζάκι και πάλι παγωτά! Ένα μαντήλι για το κάθε παιδί έγινε καπέλο στα κεφάλια μας, φύλλο να το φυσήξουμε και μας βοήθησε να νιώσουμε όμορφα μέσα στην ομάδα. Πολύ μουσική, αρκετές αστείες κινήσεις και ένα τεράστιο πανί που το κρατήσαμε όλοι μαζί παρέα έγινε ο λόγος να πετύχουμε τον πρώτο μας κοινό στόχο: να μην πέσουν τα μπαλάκια που ρίχει μέσα σε αυτό η κυρία! Δεν τα πήγαμε και άσχημα! Ελπίζουμε την άλλη φορά να ρίξει καραμέλες!!!
Η γιορτή της κυρίας Σοφίας μας επιφύλασσε μια έκπληξη! Όχι δεν μας έφερε γλυκά, μας έφερε υλικά! Μάλιστα! Έφερε τα υλικά για να φτιάξουμε το πρώτο μας γλυκό! Γλυφιτζούρια με κορν φλέικς και σοκολάτα! Η κυρία Διαμαντούλα μας βοήθησε να τελειώσουμε γρήγορα γιατί βιαζόμαστε να τα φάμε!!! Αυτή είναι και η αρχή της γνωριμίας και συνεργασίας των δύο τμημάτων. Γλυκιά αρχή!!! Μμμμμμ!!! Γίναμε λίγο "γουρουνάκια" αλλά στο νηπιαγωγείο σημασία έχουν τα χαμόγελα...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου