Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Εξόρμηση σε περιοχή Natura με πικ νικ και οφθαλμόλουτρο!!!

Η εκδρομή σε μια περιοχή Νatura (λόγω της ενασχόλησής μας με το ευρωπαϊκό δίκτυο) ήταν ένας στόχος που επιτεύχθηκε παρά τις δυσκολίες. Μπορεί βέβαια να μην είχαμε τη χαρά του παιχνιδιού και το πικ νικ να ήταν λίγο πιεσμένο από άποψη χώρου... όμως αυτές οι εικόνες σίγουρα άγγιξαν τις ψυχές των παιδιών για τη σπουδαιότητα της φύσης και την ανάγκη προστασίας της. Γιατί όλα από εμάς ξεκινάνε και το καλό και το κακό.



Οι γονείς φρόντισαν το γεύμα να είναι πλούσιο! Από όλα είχαμε και μάλιστα σπιτικά, νόστιμα και υγιεινά!
Η αλήθεια είναι ότι μετά το ταξίδι από τον Ταυρωνίτη στον Κουρνά χρειαζόμασταν ενέργεια!








Είναι μαγικό το τί μπορεί να μας προσφέρει η φύση... πόσο καταπραϋντικά μπορεί να συμβάλλει στην ψυχή μας... μοναδικές εικόνες που είχαμε την τύχη να δούμε από κοντά.












Κι έπειτα ξεκινάει η εξερεύνηση... ψαράκια, πάπιες, πουλιά, δέντρα που μεγαλώνουν μέσα στο βουνό, σμαραγδένια νερά και αγέρωχα βουνά να υψώνονται γύρω σαν στηβαροί προστάτες... 










Οι φίλοι μας σαν να διαλογίζονται και τίποτα δεν αποσπά την προσοχή τους, αν και φροντίσαμε να είμαστε διακριτικοί! Πλησιάσαμε αρκετά και μας χάρισαν το καλύτερο προφίλ τους!

Στα νερά αυτά, λέει ο μύθος, καθρεφτίζεται η νεράϊδα τις νύχτες... λέτε;;;; Πάντως σε μαγεύουν...

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συνόδευσαν και μας φρόντισαν με τα υπέροχα μεζεδάκια τους, ευχαριστούμε τον οδηγό μας τον κ. Λευτέρη που έκανε ευχάριστο και ασφαλές το ταξίδι μας και φυσικά το χαρήκαμε όλοι μας, παιδιά, γονείς και... 





εκπαιδευτικοί!


Στην επόμενη βόλτα με το καλό!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου