Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Απόκριες με τους φίλους μας τους επικονιαστές!

 


Οι Απόκριες ήρθαν και τις τιμήσαμε δεόντως! Ελεύθερα με στολές που βάλαμε από το σπίτι μας αλλά και με οργανωμένα παιχνίδια και μεταμφιέσεις με οικολογικά μήνυμα που μας εισήγαγαν σε νέο εργαστήριο δεξιοτήτων. 



Αρχικά διαλαλήσαμε στην αυλή μας την έλευση της Αποκριάς και συζητήσαμε για το περιεχόμενό τους με την παράλληλη δημιουργία κατασκευών και μασκών. 




Στη συνέχεια γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη με κέφι, τραγούδια, χαμόγελα και....








παιχνίδια αλλά και....









απίθανες μεταμφιέσεις!!!










Μετά από το κέφι και την διασκέδαση επιδοθήκαμε στην δημιουργία! Οι φίλοι μας οι επικονιαστές έχουν την τιμητική τους! Άλλωστε ο ρόλος τους για την ζωή στον πλανήτη είναι τόσο σημαντικός (σύντομα θα τα αναλύσουμε όλα) που θέλουμε να μπούμε για λίγο στη θέση τους. Έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τις στολές των επικονιαστών που επιλέξαμε. Ζουζούνια κάθε είδους γέμισε το σχολείο μας (μέλισσες, αλογάκια της Παναγίας, πασχαλίτσες και πεταλούδες) αλλά και λουλούδια (οι κυρίες μας-> ηλιοτρόπια, ντάλιες, νούφαρα και πανσέδες) για να γίνει η διαδικασία της επικονίασης.


Στο τέλος πετάξαμε και τους χαρταετούς μας και είμαστε έτοιμοι για ένα τριήμερο ξεκούρασης πριν σας πείσουμε για την σπουδαιότητα των επικονιαστών και τους τρόπους που μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Καλά  κούλουμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου