Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Εγγραφές μαθητών για το 2023-24



Οι εγγραφές των μαθητών στο Νηπιαγωγείο για το επόμενο σχολικό έτος, σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. έγγραφο 15035/2023, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023. Συγκεκριμένα, εγγράφονται μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2019. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από τον γονέα/κηδεμόνα και δια ζώσης (σε περίπτωση δυσκολίας) με απαραίτητη την παρουσία γονέα κατά τις ώρες 11:00-12:00  καθημερινά. Όλες οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές.

Διαδικασία εγγραφής:

Ø  Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών (taxisnet).

Ø  Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Ø  Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του.

 

Για την υποβολή της αίτησης οι γονείς/κηδεμόνες συμπληρώνουν διαδοχικά τα ακόλουθα:

ü  τα στοιχεία του προνηπίου/ νηπίου για το οποίο αιτούνται την εγγραφή. Σε περίπτωση που ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει το τέκνο που επιθυμούν να εγγράψουν, έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν μόνοι τους τα στοιχεία του νηπίου/προνηπίου και να τεκμηριώσουν τη σχέση κηδεμονίαςμε ανάρτηση σχετικού αποδεικτικού σε ψηφιακή μορφή.

ü  τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους, την οποία τεκμηριώνουν αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας,

ü  εάν επιθυμούν τη φοίτηση του προνηπίου/νηπίου στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής, στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.

ü  τα στοιχεία των συνοδών των προνηπίων/νηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τη σχολική μονάδα ενώ παράλληλα επιλέγουν τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου/προνηπίου».

Πριν την οριστική υποβολή της αίτησης, οι γονείς/κηδεμόνες ενημερώνονται για τα παραστατικά που θα απαιτηθεί να προσκομίσουν κατά την επίσκεψή τους στη σχολική μονάδα και εντός της προσθεμίας (έως τις 31/05/23):

¥  Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα (έως τις 16:00) ή/και στο Διευρυμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα (έως τις 17:30)

¥  Αίτηση εγγραφής στη πρόωρη υποδοχή (στις 7:45) (αφορά μόνο μαθητές που έχουν εγγραφεί στο Ολοήμερο Πρόγραμμα)

¥  Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (θα δοθεί από το σχολείο και θα συμπληρωθεί από τον παιδίατρο)

¥  Βιβλιάριο υγείας (το σχολείο θα λάβει αντίγραφο του παραρτήματος των εμβολίων)

Πριν την τελική υποβολή της αίτησης (οριστικοποίηση) απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του έτερου γονέα/κηδεμόνα με υπεύθυνη δήλωσή του.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 28240 22284 και στο mail: mail@nip-tavron.chan.sch.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου