Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Διασκέδαση που σέβεται το περιβάλλον


Ήρθε η εποχή που όλοι αγαπάμε! Καιρός να υποδυθούμε χαρακτήρες που θαυμάζουμε ή θα θέλαμε σε μια άλλη διάσταση να είμαστε... Σούπερ ήρωες, ήρωες παραμυθιών και χίλια δυο άλλα... Πρώτα όμως ας μιλήσουμε λίγο για τις Απόκριες. Ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο, γλωσσικά παιχνίδια με τα ονόματά μας, χορός, η κυρά Σαρακοστή από χαρτόκουτα και αστεία πολλά!!!


Κλόουν, γαϊτανάκι, η κυρά Σαρακοστή με ζυμάρι, χαρταετοί και γέλιο πολύ!!!







Παραμύθια, αρλεκίνοι, στολές αυτοσχέδιες και εικαστικές δημιουργίες!!!






Απόκριες με κέφι, χαρά και νοήματα πολλά! Παρά το ότι οι υγειονομικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να τσικνίσουμε παρέα, εμείς και το χαρήκαμε πολύ και το γιορτάσαμε ανάλογα με πολλά παιχνίδια. Το κέφι δεν έλειψε στιγμή!



Και οι κυρίες πάντα με την ίδια διάθεση και ηχηρό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας!






Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε τον αειφόρο χαρακτήρα μας. Εν όψει του εργαστηρίου δεξιοτήτων για τη διατροφή, φτιάξαμε τις δικές μας στολές.... Υγιεινά μπεργκεράκια με πατάτες φούρνου, νόστιμη σπιτική τούρτα με αγνά υλικά και δροσερή φρουτοσαλάτα! Όχι μόνο φάγαμε αλλά σκάσαμε... από ικανοποίηση για μια διασκέδαση χωρίς υπέρμετρο καταναλωτισμό, με απλά υλικά, που σέβεται το περιβάλλον και καλλιεργεί στάσεις ζωής! Καλή σαρακοστή σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου