Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο...

Άλλη μία σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Η καλοκαιρνή γιορτή όμως είναι το απαύγασμα της σοφίας που κατακτήσαμε όλη τη χρονιά στο νηπιαγωγείο (η συνεργασία, η ανάληψη ευθυνών, η εφαρμογή κανόνων, η διαφωνία και η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργία για κοινό σκοπό, η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, η συμμετοχή των γονέων, η αισθητική καλλιέργεια, η θεατρική έκφραση και πάνω από όλα η μετάδοση θετικών μηνυμάτων για το κοινό καλό)! 
Ευχαριστούμε τους μπαμπάδες που μας βοήθησαν να στήσουμε τα σκηνικά, τις μαμάδες που συμμετείχαν στη γιορτή και φρόντισαν να έχουμε κάτι να τσιμπήσουμε και φυσικά τους ψήστες που φρόντισαν ιδιαιτέρως τους καλεσμένους. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, από την καρδιά μας, θα το πούμε στον κ. Δημήτρη Γιακουμάκη που εδώ και 5 χρόνια είναι δίπλα μας και φροντίζει με ιδιαίτερο ζήλο την ακουστική του χώρου, με αποτέλεσμα να αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι των εκδηλώσεών μας! Να μην ξεχάσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη που μας διαθέτει τις καρέκλες για τους θεατές μας και ευχαριστούμε θερμά! Επίσης ο κύριος Νίκος φρόντισε να έχουμε το φεγγάρι κυριολεκτικά κοντά μας, τοποθετώντας στην αυλή μας το επαγγελματικό του τηλεσκόπιο που πρόσφερε για παρατήρηση στα παιδιά! Η εμπειρία ήταν μαγική για όλους!!!
Τέλος, να μιλήσουμε και για την ευλογία που είχαμε φέτος να συνεργαστούμε 7 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ μας, με απόλυτη αρμονία, σεβασμό, δημιουργικότητα και θετική διάθεση... γιατί το σχολείο είναι οι άνθρωποι που το απαρτίζουν και ο τρόπος που φροντίζουν για τη λειτουργία και την κουλτούρα του αλλά και τα παραδείγματα που γίνονται οι εκπαιδευτικοί για τα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου