Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Φεγγαροκουβέντες!











"Στη γιορτή μας σας καλούμε 
για να διαπραγματευτούμε, 
αν αξίζει το φεγγάρι 
το δρόμο για τη γη να πάρει!" 


Στις 12/06 και ώρα 19:30 στην αυλή
θα έχουμε κέφι, χαρά και μουσική!!!

Το σκηνικό μας υποδηλώνει την ομορφιά της διαφορετικότητας και πλαισιώνεται από τα ενδεικτικά των παιδιών αλλά και τις ζωγραφιές τους γύρω από τη γη!!! Η ομαδοποίηση των ρόλων έγινε με την επιλογή των ίδιων των παιδιών εφόσον τους δόθηκαν επιλογές ομάδων. 

Τα ενδεικτικά είναι φτιαγμένα από χαρτόκουτα με την φωτογραφία κάθε τμήματος και ένα ρεσώ led για να φωτίζει τις όμορφες στιγμές μας στο νηπιαγωγείο...



Ένας μεγάλος πύραυλος από χαρτόκουτες θα διακοσμεί το σκηνικό μας καθώς τη βραδιά της γιορτής θα γίνει και παρατήρηση αστεριών με το επαγγελματικό τηλεσκόπιο που θα μας διαθέσει ο κύριος Νίκος Μανωλακάκης. 

 Μία έκπληξη περιμένει τους μπαμπάδες μας τη βραδιά της γιορτής! Ένα τραγούδι που θα τους το αφιερώσουμε και μια κατασκευή που δείχνει πόσο πολύ τους αγαπάμε γιατί στις 16/06 είναι η γιορτή του πατέρα και καλό είναι να την θυμόμαστε πριν κλείσουν τα σχολεία!



Τέλος οι προσκλήσεις δημιουργήθηκαν με την τεχνική pouring cup, δηλαδή ρίχναμε χρώματα σε ένα μικρό ποτηράκι και μετά τα κάναμε βόλτα πάνω στο χαρτί. Με τον τρόπο αυτό κάθε πρόσκληση είναι μοναδική, ένα από τα μηνύματα που αποπνέει η φετινή μας γιορτή, η μοναδικότητα των ατόμων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου