Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ!!!

Οι απόκριες έφτασαν κι εμείς αποφασίσαμε να τις συνδυάσουμε με τα πολλά πρόσωπα του κλόουν, τα 7 βασικά συναισθήματα. Βρήκαμε λοιπόν εικαστικά έργα που αποτυπώνουν τα εν λόγω συναισθήματα και ξεκινήσαμε κατ' αρχήν να τα περιγράφουμε, να τα αναγνωρίζουμε και να ανακαλούμε τα γεγονότα που μας προκάλεσαν κάποιο από αυτά.

Ακολούθησαν τα συναισθήματα αγαπημένων ηρώων που επιλέξαμε να φτιάξουμε τις μάσκες τους για το αποκριάτικο πάρτι μας! Φέτος αποφασίσαμε να διατηρήσουμε μια απλότητα και λιτότητα ως προς τις μεταμφιέσεις μας χωρίς εμπορικές στολές... Άλλωστε δεν χρειάζονται πολλά για να διασκεδάσουμε!!!
Έτσι φτιάξαμε μάσκες από χάρτινα πιάτα σύμφωνα με τον αγαπημένο μας ήρωα και κάποιο συναίσθημα που αποτυπώνεται στην εικόνα.

Το αποτέλεσμα μάλλον εντυπωσιακό!!!

 
















 










Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τους τετράποδους φίλους μας έξω από αυτό. Τα ζώα φυσικά και έχουν συναισθήματα και μάλιστα εντοπίσαμε πώς τα εκδηλώνουν!!!

Επόμενο στάδιο φυσικά η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων... Η διαχείριση όχι η απουσία! Γιατί όλα τα συναισθήματα είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση του ανρώπου αρκεί να μην τον εξουσιάζουν!


Έτσι φτιάξαμε το ΛΥΠΟΚΟΥΤΙ που κρύβει όλες μας τις φοβίες

 Και τα ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ που καθυσηχάζουν τον θυμό μας!




Και τέλος ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ για να μην μας τρομάζει τίποτα πια!














Μετά από όλα αυτά, η ώρα για διασκέδαση έφτασε!!! Ο κλόουν θα βάλει το χαρούμενό τους πρόσωπο και θα περάσουμε υπέροχα!!!








Οι απαραίτητοι χαρταετοί για να πετάξουν ψηλά τα όνειρά μας και...  ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου