Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!

Πρώτη μέρα στο σχολείο με αγιασμό, οδηγίες για γονείς, κανόνες χρήσης μάσκας και προστασίας και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι!



Η είσοδός μας μοσχομυριστή, πλουμιστή και πολύχρωμη υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους! Δίπλα ακριβώς υπήρχαν αναρτημένες οδηγίες οπτικοποιημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τις φωτογραφίσουν οι γονείς. Με τον τρόπο εξυπηρετήσαμε διπλό σκοπό: και το οικολογικό μας αποτύπωμα ήταν αόρατο καθώς δεν ξοδέψαμε χαρτί και μελάνι για όλους τους γονείς αλλά και τηρήσαμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (εν μέσω πανδημίας) ώστε να μην υπάρχουν ανταλλαγές υλικών μεταξύ ενηλίκων και παιδιών. Οι οδηγίες θα παραμείνουν αναρτημένες. 


Στη συνέχεια έγινε η απαραίτητη ενημέρωση στα παιδιά σχετικά με τα μέτρα προστασίας. Βοηθός μας σε όλο αυτό ο Σήφης που κουβάλησε μια ολόκληρη σακούλα με μάσκες (θαλάσσης, αποκριών, μέχρι και τη μάσκα ομορφιάς της μαμάς του έφερε! και φυσικά είχε και τη μάσκα προστασίας) και ζήτησε από τα παιδιά να του δείξουν τη σωστή και τον σωστό τρόπο εφαρμογής της. Η αλήθεια είναι ότι όλοι βοήθησαν με χαρά και γέλασαν με την καρδιά τους με τη  σύγχυση του Σήφη μας! 



Μετά από όλα αυτά είπαμε να χαρούμε το όμορφο σχολείο μας και φυσικά το ρίξαμε στο παιχνίδι στα τρία διαφορετικά μέρη που οριοθετήσαμε στην αυλή μας! Είμαστε τυχεροί με τόσο μεγάλη αυλή!!!


Τέλος, έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και όλοι ευχηθήκαμε να είμαστε γεροί και δημιουργικοί γι' αυτό το όμορφο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά μας!!! Καλή μας χρονιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου