Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

2019: Νέα αρχή, νέα χρονιά!!!

Πάντα η αρχή σηματοδοτεί αισιοδοξία κι εμείς δεν αφήσαμε την αρχή της νέας χρονιάς χωρίς αγάπη και ελπίδα. Φροντίσαμε να ετοιμάσουμε τα δώρα από τη δράση με τους γονείς την ημέρα της Αγάπης (14/12), ξεκινήσαμε την υπέροχη δανειστική μας βιβλιοθήκη που με τόσο κόπο έχουν εμπλουτίσει οι γονείς και φυσικά παίξαμε με το 2019 και ευχηθήκαμε του κόσμου τα καλά!!! 

Τόση προσπάθεια με τόση αγάπη δεν θα μπορούσε να πάει χαμένη! Ξεχωρίσαμε λοιπόν τα παιχνίδια που φτιάξαμε, καταγράψαμε το είδος τους και με μια ευχή τα πακετάραμε για να τα στείλουμε στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χανίων! Και το δώρο για να είναι δώρο θέλει την περιποίησή του! Τί πιο όμορφο να ξεκινάει η χρονιά με προσφορά!

Η βιβλιοθήκη μας σε περίοπτη θέση στον κοινό χώρο μας προσκαλεί να την απολαύσουμε. Μάλιστα κάθε στοιχείο της είναι φτιαγμένο από τον κόπο των γονέων, τόσο

η κατασκευή όσο και το περιεχόμενο ανήκει στις προσπάθειες των γονέων μας και είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι γι΄ αυτό! Ξεκινήσαμε λοιπόν τον δανεισμό, με ένα έγγραφο να συνοδεύει τα βιβλία, ένα έγγραφο με οδηγίες για τους γονείς. Φυσικά όλα βρίσκονται στην σωστή τους θέση, οι κάρτες, οι πάνινες οικολογικές σακούλες, το ντοσιέ με την τοποθέτηση των καρτών. Όλα παραπέμπουν στην διαδικασία δανεισμού που τηρείται σε συμβατικές βιβλιοθήκες. Ταξίδι λοιπόν στον μαγικό κόσμου του βιβλίου!!!
Και φυσικά η δημιουργική ανακύκλωση καλά κρατεί! Στήλες χαρτόκουτας έγιναν με λίγη αναδιάρθρωση τα τραπεζάκια της βιβλιοθήκης μας στο ύψος που μας βολεύει!!!



Τίποτα δεν πετάμε γιατί όλα κάπου χρησιμεύουν! Οι τοπικές επιχειρήσεις στο χωριό μας το γνωρίζουν αυτό και μας ενημερώνουν για οτιδήποτε είναι διαθέσιμο! Αυτό το αυτοκίνητο από χαρτόκουτα τοποθετήθηκε ως βιβλιοθήκη στην αίθουσα χαλάρωσης και μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς!!!

Τέλος, παιχνίδια και ευχές για το παιχνιδιάρικο και χιονισμένο 2019 που ήθελε λίγο να μας μπερδέψει με τη σειρά των αριθμών του αλλά μεγαλώσαμε και αυτά είναι παιχνιδάκι για εμάς! 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου