Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μαύρα μου μάτια κι αγαπημένα...

Άλλη μία χρονιά καταφέραμε να γιορτάσουμε τη λήξη του σχολικού έτους με το ηχηρότερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να μεταδώσουμε: την Αγάπη στην πιο διαδεδομένη της μορφή, τον Έρωτα. Γιατί από τα παιδιά δεν χρειάζεται να κρύβουμε τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να νιώσουν στη ζωή τους αλλά να τους δείξουμε την δύναμη αυτών!
Ο Ερωτόκριτος με την Αρετούσα και  Νεράιδα με το Παληκάρι ξετύλιξαν την πορεία του έρωτά τους και προκάλεσαν συγκίνηση, χαρά, γέλιο στην κατάμεστη αυλή του σχολείου μας από γονείς και φίλους! Φυσικά η συμμετοχή των γονέων δεν θα μπορούσε να λείπει και σε αυτή τη γιορτή. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί το παραδοσιακό τραγούδι Μαύρα μου μάτια και στη συνέχεια χορέψαμε με την καρδιά μας!

Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της όμορφης βραδιάς, τους υπέροχους γονείς (μπαμπάδες και μαμάδες!), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και φυσικά τον Δημήτρη Γιακουμάκη για την υπέροχη μουσική αισθητική που μας χάρισε με τη διαχείριση του ήχου! Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς έχουμε πληθύνει σε αριθμό εκπαιδευτικών και παιδιών άρα και γονέων και αυτό μόνο χαρά προσδίδει! 

Καλό καλοκαίρι σε όλους με παιχνίδι και όμορφες στιγμές! 
Οι νηπιαγωγοί
Λούλα Ζωιτσάκη, Αλεξάνδρα Καφαντάρη, Μαίρη Κωτσοπούλου, Βάγια Νήτσιου, Σοφία Πετρίκη, Ελευθερία Ψυλλάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου