Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι είναι πάντα η ζωή, εγώ παίρνω από εσένα κι από μένα εσύ...


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς ξεκινήσαμε να αναλύουμε το νόημα αυτών, η γέννηση και τα μηνύματα που εμπεριέχει, οι παραδόσεις, η ζεστασιά και η ανθρωπια... Ως Αειφόρο σχολείο οι κατασκευές μας είναι πρωτίστως φιλικές στο περιβάλλον... καλάμια και ρολά υγείας έγιναν τα δεντράκια της τάξης μας και ένα τεράστιο δέντρο με μπουκάλια έγινε το κοινό μας δέντρο με το καθιερωμένο τζάκι και τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη!




Να ευχαριστήσουμε και τις μαμάδες που μας βοήθησαν με πολύ χαρά στις κατασκευές μας κυρίως από φυσικά και άχρηστα υλικά, κέφι, δημιουργικότητα και πολλή πολλή φαντασία!!! Χιονάνθρωποι από παλιά cd, κάρτες, στολίδια από κουκουνάρια, γούρια από πηλό, κουλουράκια, διακοσμητικά από ροδέλες ξύλου και συνθέσεις με τις φωτογραφίες μας και σχήματα. 






Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και ανυπομονούμε!!! Η πρόσκληση έτοιμη με τις απαραίτητες πληροφορίες: Το θεατρικό μας με τη συμμετοχή γονέων (που φέτος κλείνουμε δύο χρόνια με τη συνεχόμενη συμμετοχή των γονιών στις γιορτές μας), η παρουσίαση από τον συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλο και η απονομή της σημαίας Αειφορίας. Τριπλή χαρά, τριπλή γιορτή!




Μια εκδήλωση απαιτεί οργάνωση, κόπο και επιμονή για να είναι όλα προγραμματισμένα σωστά και να αποτελεί μια όμορφη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους... η εργασία όλων ήταν έντονη αλλά άξιζε τον κόπο τελικά! Η φροντισμένη σκηνή, η μουσική για την ακουστική της οποίας φρόντισε ο καλός μας συνεργάτης Δημήτρης Γιακουμάκης και τον ευχαριστούμε θερμά, τα καθίσματα για την άνετη παραμονή του κόσμου που δανειστήκαμε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά τους, η γενικότερη διακόσμηση και τα δώρα που ετοιμάσαμε για τους καλεσμένους μας ήταν λίγα από όσα φροντίσαμε για μια ολοκληρωμένη εκδήλωση. 
 
Η γιορτή μας άφησε μια όμορφη γεύση συνεργασίας και ανθρώπινων σχέσεων που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο... αυτό ακριβώς είναι η έννοια της Αειφορίας, μια στάση ζωής που θέλει επιμονή και σωστή οργάνωση. Η Διαμαντούλα Χειμωνίδου, η νηπιαγωγός που υπηρέτησε την περασμένη σχολική χρονιά στο σχολείο μας ανταποκρίθηκε με πολύ χαρά στο κάλεσμά μας... άλλωστε η επιτυχία αυτή ήταν και δική της επιτυχία και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει... την ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα λόγια της... Τέλος η σχολική μας σύμβουλος κ. Πόπη Κασσωτάκη επίσης ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να μας απονείμει τη σημαία... χωρίς τη δική της στήριξη σε κάθε επίπεδο η σημαία δεν θα ανέμιζε στο σχολείο μας.. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν εκεί και μοιράστηκαν τη χαρά μαζί μας! Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και πολλή πολλή αγάπη... 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου