Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ομαλή μετάβαση στο Δημοτικό!

Σήμερα, σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ταυρωνίτη, επισκεφθήκαμε με τα νήπια το σχολείο στο οποίο θα μεταβούν από τη νέα σχολική χρονιά. Προηγήθηκε συζήτηση σχετικά με το τί περιμένουμε και τί θέλουμε... και πήραμε το δρόμο για το Δημοτικό....

Η διαδρομή είναι υπέροχη! Είχαμε την ευκαιρία να καλημερίσουμε τους χωριανούς και να γευτούμε με όλες τις αισθήσεις μας την αναγέννηση της φύσης...



Στο δημοτικό μας περίμενε η κ. Χρύσα με ένα μεγάλο χαμόγελο και μας οδήγησε στο εσωτερικό του σχολείου.






Η τάξη που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτή με τον πίνακα που απεικόνιζε το σύμπαν, η αίθουσα των υπολογιστών! Πολλοί υπολογιστές και πολλές τάξεις!


Εντύπωση επίσης μας έκανε η αίθουσα του ολοημέρου που έχει θρανία και όχι κρεβάτια... νέα δεδομένα που μπορεί τώρα να φαίνονται δύσκολα αλλά σύντομα θα είναι ο νέος κόσμος των παιδιών που θα αγαπούν και θα ζουν καθημερινές εμπειρίες!
Τέλος, δεν έλειψαν και τα γλυκά κεράσματα, οι γνωριμίες με τους υπόλοιπους δασκάλους, οι συζητήσεις με τα παιδιά όλων των τάξεων, τα χαμόγελα και όλα όσα δημιουργούν μια ζεστή αγκαλιά για την μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Κατά την επιστροφή συζητήθηκαν όσα κέντρισαν το ενδιαφέρον των παιδιών και μετέφεραν την εμπειρία τους στα προνήπια. Ευχαριστούμε την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολειου κ. Χρύσα Γαλανάκη για την εγκάρδια φιλοξενία!!! Του χρόνου πάλι με νέους επισκέπτες!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου