Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

To Bazaar Ανθοφορίας είναι στην τελική του ευθεία!!!


Η καθιερωμένη εδώ και τρία χρόνια δράση μας, το Bazaar Ανθοφορίας που πάντα συνδυάζεται με τον προγραμματισμό μας και ειδικότερα με τα εργαστήρια δεξιοτήτων. Συνηθίζουμε να παντρεύουμε την οικολογία με την ρομποτική και το ίδιο συνέβη και φέτος. Το βασικό στοιχείο που διερευνούμε είναι το νερό και η επίδρασή του στην γη αναφορικά με την κλιματική αλλαγή και τις φυσικές καταστροφές. Η διερεύνηση αυτή θα οδηγήσει σε μια συνεργασία με το 8ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Λεπτομέρειες θα αναρτήσουμε σύντομα. Προς το παρόν ας απολαύσουμε την προετοιμασία των μαθητών που έχει καλλιτεχνική έμπνευση (και βαθιά ανθρωπιστική) την οποία εμείς συνδέσαμε με την αξία του νερού στη ζωή μας. 

Η έμπνευσή μας για τις δημιουργίες μας.








Οι δημιουργίες μας










Η αφίσα εμπνευσμένη από το ποίημα του Ν. Βρεττάκου









Ο σκοπός πέρα από τον εξοπλισμό του σχολείου (ειδικότερα ρομποτικής) , δεν θα μπορούσε να μην έχει και φιλανθρωπική οπτική... άλλωστε η αρχική έμπνευση προάγει τον ανθρωπισμό.




Και τέλος η φροντίδα για τους επισκέπτες μας δεν λείπει ποτέ. Προσφέρουμε λοιπόν δωρεάν ξενάγηση στην Gallery μας, εκεί όπου στεγάζονται τα έργα μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς και επίσης θα ξεδιψάσουμε όσους προσέλθουν με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένη λεμονάδα από τα χέρια των καλύτερων συνεργατών μας, από τους γονείς του σχολείου μας. Σπεύσατε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου