Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Aπόκριες μαζί!


Ήρθαν οι απόκριες και είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε! Μαζί με τους γονείς, μαζί με την ομάδα, μαζί με τον κλόουν, πάντα μαζί γιατί έτσι η χαρά είναι διπλή!




Μαζί με τους γονείς του σχολείου μας που ανέλαβαν το ψήσιμο, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη. Παιχνίδια, τραγούδια, χορός και διασκέδαση για όλους γιατί χρειάζεται και αυτό το ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που ήταν άψογα οργανωμένοι!

Ο υπέροχος Ζιν Ζιν ήταν μαζί μας για να μας δείξει την αξία του χιούμορ! Γελάσαμε με την ψυχή μας, παίξαμε μαζί του και διασκεδάσαμε όσο ποτέ!






Έφτασε η ώρα να δημιουργήσουμε τις δικές μας στολές... η ιδέα φέτος ήταν να δημιουργήσουμε μια ονειρεμένη πόλη. Πώς όμως είναι η δική μας; Ας πάμε και μια βόλτα στις πόλεις του κόσμου να δούμε τί όμορφο έχουν και να το βάλουμε στο δικό μας όνειρο. 

Τώρα ας καλέσουμε τους γονείς να μας βοηθήσουν στη δημιουργία των στολών. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μας άλλωστε! Σαφώς και οργανώσαμε τα πάντα. Προετοιμάσαμε τα δείγματα, τα υλικά, τα τραπεζάκια, τις ομάδες και αφεθήκαμε στην δημιουργία!


Μετά από τόση εργασία σειρά πήρε το παιχνίδι! Από την πόλη μας δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα καταφύγιο ζώων, ένα ασθενοφόρο, μια λίμνη, η απαραίτητη σήμανση για τα τροχοφόρα και φυσικά τα πολύχρωμα σπίτια που δίπλα τους έχουν δέντρα και λουλούδια. Τί όμορφο όνειρο....


Τέλος οι ελεύθερες δημιουργίες είναι πάντα το καλύτερο κλείσιμο μιας θεματικής...

        Καλές Απόκριες!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου