Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ



Αγαπητοί γονείς, 
από την Δευτέρα 20/9/21 θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα έως τις 16.00. 

Υπενθυμίζουμε πως θα πρέπει να έχουν μαζί τους, εκτός από το πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Επίσης, θα πρέπει να έχουν σε ξεχωριστή τσάντα ή σακούλα με το όνομα τους, ένα σεντόνι, μαξιλάρι και μαξιλαροθήκη, τα οποία θα αφήσουν στο σχολείο όλη την εβδομάδα. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαραίτητα του ολοήμερου, μπορείτε να ανατρέχετε στον οδηγό που σας έχει δοθεί. 

Παρακαλούμε να παραλαμβάνετε τα παιδιά από τις προκαθορισμένες εξόδους (τμήμα 1 από την Κεντρική είσοδο του κτιρίου, τμήμα 2 από την πλαϊνή τζαμαρία) ΜΕΤΑ την αποχώρηση των μεταφερόμενων με λεωφορείο μαθητών, για την αποφυγή συνωστισμού.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ:ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΙΣ 24/09, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/09/21 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:10 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ! Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΣΤΗΡΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου